Døgnrapporten i Bjerringbro: tirsdag den 7. september

Profilbillede
dato

Bjerringbro er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Åbent Hus i Hadsten

Nærpolitiet i Hadsten flyttede den 1. juni i nye lokaler i Favrskov Kommunes administrationsbygning på Vesselbjergvej 18 i Hadsten. 

Dengang var corona-situationen ikke til den helt store åbningsfest, men det ser heldigvis lidt anderledes ud nu. Derfor inviterer Østjyllands Politi alle borgere i Hadsten og omegn til Åbent Hus i dag fra kl. 14.30 til kl. 16.30.

Åbent Hus-arrangementet begynder kl. 14.30, hvor politidirektør Kirsten Dyrman og borgmester Nils Borring vil byde velkommen og holde tale på pladsen foran administrationsbygningen. Efterfølgende kan man få mulighed for at lidt nærmere på nogle af politiets køretøjer. 

Man kan også få lov til at prøve at sidde inde i en politibil eller på en politimotorcykel, og så kan man hilse på en politihund og på de betjente, der er tilknyttet nærpolitistationen i Hadsten.

Østjyllands Politi byder på kaffe, vand og is til alle. 

**

Grundlovsforhør i Retten i Randers kl. 13.00

Østjyllands Politi fremstiller tirsdag kl. 13.00 en 31-årig mand i grundlovsforhør i Randers. Han sigtes for flere tyverier og indbrud i private hjem i Randers. 

Den 31-årige blev anholdt mandag aften efter en anmeldelse fra en kvinde, der bor i en lejlighed på Vestergrave i Randers C. 

Kvinden ringede omkring kl. 19.00 og fortalte, at hun havde hørt nogen gå rundt i gangen. Da hun gik ud for at se efter, var der ingen, men hendes taske, der havde stået på en reol, var forsvundet. 

Ud af vinduet fik hun øje på en mand, der gik rundt på vejen med hendes taske, og hun skyndte sig at ringe til sin kæreste, der befandt sig i området. Kæresten fik kort efter kontakt til manden, der leverede tasken tilbage. 

I mellemtiden var politiet blevet tilkaldt, og en patrulje fik hurtigt øje på en mand, der svarede til det signalement, som kvinden havde givet. Han gik rundt i området og blev anholdt og sigtet. 

Den 31-årige blev også anholdt søndag aften, hvor han blev sigtet for forsøg på tyveri ved at have gået ind i en ulåst lejlighed i Randers. Han fremstilles tirsdag for ni tilfælde af tyveri og indbrud begået i løbet af de sidste par måneder. 

Østjyllands Politi mistænker, at den 31-årige kan stå bag flere forhold og efterforsker nu sagen nærmere. 

**

 

Anmeldelse om blufærdighedskrænkelse i Trige

En 32-årig kvinde anmeldte mandag, at hun fredag morgen var blevet antastet af en fremmed mand på Trige Parkvej i Trige. Ifølge kvinden havde manden taget fat i hendes skulder og forsøgt at trække hende ind til sig. Da hun rev sig løs og gik fra stedet, råbte manden forskellige ukvemsord efter hende. 

Der har tidligere været flere anmeldelser om blufærdighedskrænkelser i Trige, og politiet mistænker, at der kan være tale om samme gerningsmand. 

Østjyllands Politi har siden de første anmeldelser løbende haft patruljer i området, og efterforskningen er i fuld gang. 

Har du oplysninger om manden, hører Østjyllands Politi fortsat gerne fra dig via tlf. 114. 

**

 

Nægtede at forlade café og blev anholdt

Personalet på en café på Ingerslevs Boulevard i Aarhus C kontaktede mandag kl. 10.11 politiet og bad om hjælp til at bortvise en påvirket mand, som generede gæsterne på stedet. 

En patrulje kørte forbi og fik kontakt til den 30-årige mand, som stadig befandt sig på caféen. Han nægtede at gå og stillede sig i stedet demonstrativt hen i døråbningen. 

Han blev derfor anholdt og sigtet efter ordensbekendtgørelsen. Da han blev visiteret, fandt betjentene en klump hash i sin lomme, som han blev sigtet for at besidde. 

Den 30-årige blev efterfølgende løsladt, men kl. 19.35 blev han på ny anholdt. Nogle vagter i Salling havde bortvist ham, da han stod og røg en joint på Salling Rooftop. Han nægtede dog at forlade stedet, og så blev politiet tilkaldt. 

Da betjentene kom frem, blev den 30-årige igen anholdt og sigtet for at forstyrre den offentlige orden – og for besiddelse af euforiserende stoffer. 

**

Brand i emhætte

Mandag kl. 20.07 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at der var brand i en lejlighed på Slet Parkvej i Tranbjerg. Inden politiet nået frem til stedet, fik betjentene en melding om, at den 27-årige mandlige beboer selv havde fået slukket ilden, der var opstået i en emhætte, i forbindelse med at han havde varmet olie i en gryde. 

Emhætten og udluftningen omkring den var blevet sodskadet, men ellers var der ikke sket større skade i lejligheden. Der var heller ikke umiddelbart sket større personskade. 

**

Færdsel

Mandag kl. 7.31 skete der et færdselsuheld på Herningmotorvejen ved Harlev. En 31-årig mand kørte op bag i en bil ført af en 30-årig kvinde, som blev skubbet op i en bil ført af en 47-årig mand. Ingen af parterne kom umiddelbart alvorligt til skade. Den 31-årige blev sigtet for ikke at have holdt nok afstand til den forankørende. 

Mandag kl. 8.00 skete der et færdselsuheld på Vorup Kirkevej i Randers SV. En 40-årig mandlig bilist ramte med lav fart ind i en 18-årig kvinde, som var ved at krydse vejen til fods via et fodgængerfelt. Fodgængeren kom umiddelbart ikke alvorligt til skade – bilisten blev sigtet for at have forårsaget uheldet. 

Mandag kl. 14.20 skete der et færdselsuheld på Udbyhøjvej i Randers NØ. En 23-årig kvindelig bilist kørte op bag i en bil ført af en 24-årig kvinde. Ingen af parterne kom umiddelbart alvorligt til skade. Den 23-årige blev sigtet for ikke at have holdt nok afstand til den forankørende. 

Mandag kl. 14.40 skete der et færdselsuheld på en cykelsti på Jyllands Allé i Aarhus C. En 77-årig kvindelig cyklist stødte sammen med en 20-årig mandlig cyklist. Den 77-årige blev kørt til tjek på skadestuen, men var umiddelbart ikke kommet alvorligt til skade. 

Mandag kl. 14.48 skete der et færdselsuheld på Bredskiftevej i Hasle. En 28-årig kvindelig bilist blev ifølge sin forklaring påkørt bagfra af en bilist, da hun bremsede op for nogle dyr på vejen. Den anden bilist kørte herefter fra stedet. Den 28-årige kom umiddelbart ikke alvorligt til skade. 

Mandag kl. 16.59 skete der et færdselsuheld i krydset Silkeborgvej/Helgesvej i Åbyhøj. En 49-årig kvindelig bilist foretog et højresving ad Helgesvej og ramte ind i en 19-årig mand, som kom cyklende ligeud. Den 19-årige mand blev efterfølgende kørt til skadestuen. Den 49-årige blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt. 

Mandag kl. 17.38 skete der et færdselsuheld i krydset Frederiks Allé/Skt Nicolaus Gade i Aarhus C. En 49-årig kvindelig bilist ramte ind i en bil ført af en 31-årig mand. Ingen af parterne kom umiddelbart til skade.  

**

 

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt 12 indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds. 

På Søndergade i Futting ved Thorsø begået mellem søndag d. 5/9 kl. 23.00 og mandag d. 6/9 kl. 7.00
På Hospitalsgade i Randers C begået mellem søndag d. 5/9 kl. 15.00 og mandag d. 6/9 kl. 7.00
På Østervold i Randers C begået mandag d. 6/9 kl. 6.00
På Donsvej i Brabrand begået mellem søndag d. 5/9 kl. 20.00 og mandag d. 6/9 kl. 4.40
På Neptunvej i Randers SØ begået mandag d. 6/9 kl. 9.30
På Søndergade i Futting ved Thorsø begået mellem søndag d. 5/9 kl. 21.00 og mandag d. 6/9 kl. 6.30
På Volshøjvej i Tind ved Bjerringbro begået mandag d. 6/9 mellem kl. 4.00 og kl. 5.30
På P.S Krøyers Vej i Højbjerg begået mellem mandag d. 30/8 kl. 00.01 og mandag d. 6/9 kl. 12.15
På Rosenvangs Allé i Højbjerg begået mellem onsdag d. 1/9 kl. 10.00 og mandag d. 6/9 kl. 15.50
På Hovedgaden i Brabrand begået mandag d. 6/9 mellem kl. 4.00 og kl. 6.00
På Silkeborgvej i Åbyhøj begået fredag d. 3/9 mellem kl. 20.00 og kl. 21.00
På Vestergrave i Randers C begået mandag d. 6/9 kl. 19.00
 
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi