Indbrud i Bjerringbro: Tre mænd på tyveritogt

Profilbillede
dato

Østjyllands Politi fremstiller fredag kl.12.30 tre mænd på 26, 26 og 20 år i grundlovsforhør. De sigtes for flere indbrud og tyveriforhold begået torsdag i Bjerringbro, Ulstrup og Randers. 

Ifølge sigtelsen stjal de tre mænd en bil fra en p-kælder i Thorsgade i Randers C, hvorefter de kørte rundt for at begå forskellige former for tyveri. 

Mændene stod ifølge sigtelsen bag et tyveri på en byggeplads i Bjerringbro kl. 9.55, hvor de stjal en del værktøj. 

De sigtes desuden for kl. 10.44 at have forsøgt at stjæle en trailer i Vester Velling ved Ulstrup – det mislykkedes dog, da de blev opdaget af en borger. 

Kl. 10.56 stjal de tre mænd ifølge sigtelsen noget værktøj og en benzindunk fra en garage i Vester Velling, og kl. 12.52 var de så på spil på Nørre Boulevard i Randers C. 

Her stjal de flere værdigenstande, bl.a. et par bærbare computere, fra to kælder, som de var brudt ind i. 

Politiet var efter tyveriforholdene i Ulstrup opmærksomme på den bil, som gerningsmændene kørte rundt i, og da den blev set holdende på en vej i Randers C, stillede flere patruljer sig klar i området. 

Her opdagede politiet de tre mænd komme gående fra en kælderopgang på Nørre Boulevard med flere koster i hænderne. De blev herefter alle anholdt og sigtet. 

Østjyllands Politi efterforsker nu sagen nærmere for at finde ud af, om mændene kan have stået bag flere forhold.  

Kilde: Østjyllands Politi