Så er der nyt fra Lahvino Wine & Spirits
Bo Nygaard
Har skrevet en fin artikel om kirsebærlikør,
Han har brugt vores Ratafiá fra Cutina i en cocktail, Marasca Fizz.
Der er perfekt som velkomstdrink i julen.
Den er også virkelig god til Risalamanden
Du får opskriften her og kan læse artiklen i linket
Marasca Fizz
Det skal du bruge
2 sukkerknalder (eventuelt 3-4, hvis det er de små, man også kan få)
3 dashes Angostura orange bitters
2 tsk væde fra et glas med Maraschinokirsebær
15 ml Ratafiá Cutina kirsebærlikør – kan købes hos Lahvino
120 ml champagne eller Prosecco
Garnish
3 Maraschinokirsebær
Sådan gør du
Læg sukkerknalderne ned i et højt champagneglas. Væd dem med Angostura. Kom derefter væden fra Maraschinoglasset over, hæld så kirsebærlikøren i og top med champagnen. Kom de hele bær i og servér.
https://pov.international/drik-julen-ind-og-ud-med-kirsebaer/
Har skrevet en fin artikel om kirsebærlikør,
Han har brugt vores Ratafiá fra Cutina i en cocktail, Marasca Fizz.
Der er perfekt som velkomstdrink i julen.
Den er også virkelig god til Risalamanden
Du får opskriften her og kan læse artiklen i linket
Marasca Fizz
Det skal du bruge
2 sukkerknalder (eventuelt 3-4, hvis det er de små, man også kan få)
3 dashes Angostura orange bitters
2 tsk væde fra et glas med Maraschinokirsebær
15 ml Ratafiá Cutina kirsebærlikør – kan købes hos Lahvino
120 ml champagne eller Prosecco
Garnish
3 Maraschinokirsebær
Sådan gør du
Læg sukkerknalderne ned i et højt champagneglas. Væd dem med Angostura. Kom derefter væden fra Maraschinoglasset over, hæld så kirsebærlikøren i og top med champagnen. Kom de hele bær i og servér.
https://pov.international/drik-julen-ind-og-ud-med-kirsebaer/
Lahvino Wine & Spirits er kommerciel partner med VORES Bjerringbro og oplysningerne er hentet fra deres Facebookside. Støt lokalt og giv en tommel op på deres side.
Se mere om Lahvino Wine & Spirits’ på deres hjemmeside.