Simon Sørensen bliver ny cheftræner for Bjerringbro-Silkeborg Håndbold

Foto: Bjerringbro-Silkeborg Håndbold. Simon Sørensen har som assistenttræner haft gode muligheder for at bidrage og hele tiden udvikle og udfordre sig selv på trænerbænken for Bjerringbro-Silkeborg Håndbold.
dato

Det midlertidige job som cheftræner bliver permanent på en aftale for de kommende tre sæsoner.

Simon Sørensen har som assistenttræner haft gode muligheder for at bidrage og hele tiden udvikle og udfordre sig selv på trænerbænken for Bjerringbro-Silkeborg Håndbold.

Nu tager han skridtet videre og skal stå i spidsen for den midtjyske topklub.

Den bedste kandidat
”Lige siden Simon kom til Bjerringbro-Silkeborg Håndbold i 2021, har vi set en potentiel cheftræner hos BSH. Det er vi gennem de senere år kun blevet endnu mere afklaret på,” siger direktør Jesper Schou.

Han fortsætter:

”Vi kunne have udnævnt Simon som ny cheftræner efter sæsonens sidste kamp i Aalborg og have været trygge ved det. Simon fik også fra start at vide, at han stod stærkt. Vi har nu været igennem en grundig rekrutteringsproces, hvor mange kvalificerede kandidater fra både ind- og udland var på banen, men til sidst var Simon den bedste kandidat.”

”Vi ser frem til, at vi med Simon i spidsen får realiseret potentialet i holdet, så vi igen spiller med om medaljerne, som er det helt store mål for den kommende sæson,” siger Jesper Schou.

En dedikeret og fagligt kompetent træner
Direktøren beskriver den nye cheftræner med følgende ord:

”Simon er trods sin unge alder en træner med stor erfaring, faglighed i top og gode menneskelige egenskaber, og så er han en træner med enormt stor dedikation til trænergerningen.”

”Derudover får vi en træner, der skal videreføre det stærke arbejde, han allerede har gjort – nu blot som cheftræner,” siger Jesper Schou.

Også hos bestyrelsesformand Frank Borch-Olsen er der stor tilfredshed:

”Simons faglige dygtighed, ærgerrighed og brændende engagement for BSH gjorde ham til det klare valg. Han har hele bestyrelsens opbakning, og vi har tillid til, at han sammen med holdet og vores sportslige setup vil opnå vores sportslige mål.”

Drømmen om medaljer
Simon Sørensen ser frem til at fortsætte sit arbejde med både velkendte og nye navne på holdkortet.

”Først og fremmest har jeg været glad for den proces, jeg har været igennem med klubben efter sæsonen og frem til, at jeg fik tilbudt jobbet. Jeg synes, at det er en af de største og mest attraktive klubber, der er i Danmark, og det er en klub, som står på et stærkt fundament,” siger han.

”Der er et rigtig godt setup, en fantastisk hjemmebane i JYSK arena og ikke mindst en spændende trup i vente. Derudover har klubben selvfølgelig også en helt særlig betydning for mig qua min baggrund i Bjerringbro,” lyder det fra træneren.

”Drømmen er selvfølgelig at spille finaler og være med i toppen – og det kan vi kun selv gøre os fortjent til. Jeg glæder mig til at kæmpe for medaljer sammen med alle de gode folk, der er i og omkring truppen,” slutter Simon Sørensen.

Jagten på en ny assistenttræner
Udnævnelsen af Simon Sørensen som cheftræner for Bjerringbro-Silkeborg Håndbold betyder, at der skal findes en ny assistenttræner.

Det arbejde er i fuld gang, og ledelsen håber, at der i løbet af kort tid kan sættes navn på Simon Sørensens makker på bænken.

SIMON SCHØLER RAADAHL SØRENSEN

Født: 01.10.86 (37år)
BSH-assistenttræner siden sommeren 2021
Har kontrakt som cheftræner til 2027
61 U-landskampe som træner

Kilde: Bjerringbro-Silkeborg Håndbold
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.