Ejerskifte styrker det faglige netværk

Foto: JJ Kommunikation. Dyrlæge Kathe Rasmussen grundlagde Dyreklinikken Bjerringbro tilbage i 1989. Nu har hun solgt klinikken til den landsdækkende samling af dyreklinikker og dyrehospitaler, Vetgruppen, men hun forsætter som daglig leder.
Profilbillede

Dyreklinikken Bjerringbro indgår nu i sammenslutningen VetGruppen A/S. Ejerskiftet åbner nye perspektiver for den faglige specialisering i behandling af familiedyr samt sikrer muligheden for nemt generationsskifte, når den tid kommer, så klinikken også er her om 30 år.

Et ejerskifte hos Dyreklinikken Bjerringbro åbner nye perspektiver for den faglige specialisering i behandlingen af familiedyr.

Dyrlæge Kathe Rasmussen grundlagde klinikken tilbage i 1989 og har stået i spidsen for den lige siden.

Dyreklinikken på Nørregade 20 i Bjerringbro er støt vokset og tæller i dag en personalegruppe på tre dyrlæger, en veterinærsygeplejerske og to veterinærsygeplejerskeelever samt en klinikmedhjælper.

Den udvikling kan nu fortsætte som en del af en ny sammenslutning af danske dyreklinikker- og hospitaler, VetGruppen A/S med Kathe Rasmussen i spidsen som klinikleder.

Foto: JJ Kommunikation. Kathe Rasmussen har igennem årene tilset og behandlet hunde, katte og andre familiedyr i massevis på klinikken på Nørregade 20 i Bjerringbro.

VetGruppen A/S er en landsdækkende sammenslutning med klinikker og hospitaler i København og på resten af Sjælland, Fyn og i Jylland.

Med overtagelsen af Dyreklinikken Bjerringbro er sammenslutningen på bare lidt over to år vokset til mere end 35 klinikker og hospitaler, og flere er på vej.

"Med aftalen har vi fremtidssikret klinikken og vores arbejdsplads gennem mange år. Vi har altid prioriteret en løbende efteruddannelse og specialisering højt, og det nye netværk i VetGruppen åbner endnu bedre perspektiver i forhold til at dygtiggøre os yderligere. Vi er blevet en del af et landsdækkende miljø, der giver os langt bedre muligheder for sparring, vidensdeling og faglig udvikling," siger Kathe Rasmussen.

Stadig de samme

Kathe Rasmussen vil forsat være daglig leder af Dyreklinikken Bjerringbro, og personalet vil være det samme som hidtil.

"Vi ændrer os ikke, og som en del af VetGruppen har vi netop sikret vores fortsatte vækst. Alt vil være som det hele tiden har været, og med salget kan vi blive ved med at udvikle os til glæde for både dyr og ejere, samtidig med at vi bevarer vores klinik med den tætte tilknytning til vores dejlige patienter og klienter," siger Kathe Rasmussen.

At Dyreklinikken Bjerringbro indtræder i VetGruppen A/S betyder, at der fremadrettet vil være nemmere adgang til at dygtiggøre personalet. Både i form af kurser og uddannelser, men også i form af specialkompetencer internt i VetGruppen A/S.

Foto: JJ Kommunikation. Personalet på Dyreklinikken Bjerringbro vil stadig være det samme, og de får alle lettere adgang til efteruddannelse og sparring med kollegaer.

"Vi bliver en del af et samarbejde, hvor der er rig mulighed for at sparre og samarbejde med andre dyrlæger og veterinærsygeplejersker, der har samme interesseområder eller nogle helt andre interesseområder. Der er forskellige specialkompetencer ude på de forskellige klinikker, og der kan vi henvise til, hvis ikke vi selv har den nødvendige ekspertise. Vi bliver en del af et større fællesskab og netværk, hvor vi kan drage fordel af en masse vidensdeling," siger Kathe Rasmussen.

Nærhed, tryghed og høj faglighed

Dyrlæge Rasmus Lennart Hansen, stifter og medejer af VetGruppen A/S, er glad for at få Dyreklinikken Bjerringbro med i sammenslutningen.

"Det er en veldrevet og moderne dyreklinik, og når vi siger nærhed i vores værdisæt, skal vi også ligge nært. Vi tolker nærhed både som omsorg, men også at vi er repræsenteret overalt i Danmark. Samtidig vil vi kombinere nærhed og tryghed med høj faglighed, så vi hele tiden kan matche udviklingen i branchen og de krav til kompetencer, som ejerne af dyr stiller i dag," siger Rasmus Lennart Hansen.

Dyreklinikken Bjerringbro fortsætter i VetGruppens regi under samme navn som en bredtfavnende og moderne smådyrsklinik, der blandt andet tilbyder en lang række medicinske og kirurgiske behandlinger, samt blodprøvetagning, vaccination, røntgen og vejledning omkring foder.

Klinikken vil desuden forsætte med diverse tandbehandlinger, da dyrlæge Marloes Smits-van der Hoeven er specialiseret inden for netop dette område.

Foruden Dyreklinikken Bjerringbro ejer VetGruppen A/S klinikker på Frederiksberg i København, i Valby, Rødovre, Taastrup, Birkerød, Hillerød, Frederikssund, Hundested, Kalundborg, Gørlev, Slagelse, Sorø, Næstved, Odense, Faaborg, Langeland, Svendborg, Nyborg, Aabenraa, Broager, Tønder, Ansager, Skjern, Ikast, Ry, Galten, Skejby, Aarhus, Sabro, Beder, Herning, Grenå og Lendum.

Kilde: JJ Kommunikation
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.