Lokal cykelforretning består af glade cykelentusiaster der går langt for kunden

Fri BikeShop i Viborg (Foto: Fri BikeShop)
Profilbillede

Fri BikeShop Viborg tilbyder alt indenfor cykler. Indehaver Chris Rasmussen og hans medarbejdere er drevet af en passion for cykler, og det kan mærkes, når man besøger butikken i Viborg. 

I Viborg har Chris Rasmussen i 22 år drevet cykelforretningen Fri BikeShop. Når du træder ind i butikken på Jegstrupvej, der er fyldt op med cykler til alle formål, bliver du mødt af erfarne medarbejdere, der altid står klar med gode råd. 

“Fri Bikeshop Viborgs ansatte består af en flok cykelglade entusiaster, som altid er First-movere med nyt tilbehør og nye cykler. Vores motto er, at "vi selv tester udstyret, inden vi sælger". Som kunde i Fri Bikeshop mødes man af imødekommende ansatte, som stiller deres viden og faglighed til rådighed, både ved køb af ny cykel, ved reparation eller andet.”

“Vi leverer høj service og hurtig levering. Når du som kunde træder ind i Fri Bikeshop Viborgs lokaler vil du opleve en afslappende atmosfære og hjemlighed, som naturligt indbyder til ligeværdig relation og kommunikation med butikkens ansatte,” lyder det fra indehaver Chris Rasmussen.

Chris Rasmussen forklarer, at de hos Fri BikeShop altid bestræber sig på at finde de bedste løsninger for deres kunder. For tiden er deres abonnement-løsning Bike-Smart meget populær. 

“Vi brander os på Bike-Smart og Hent og Bring indenfor en radius af 30 km., samt landsdækkende service. Vores sortiment spænder fra High-end produkter såsom kvalitets mountainbike, specialiserede el-mountainbike til hverdagscykler.”

“Vi har ligeledes lækkert tilbehør i form af tøj, sko, hjelme samt udstyr, mv. Vi åbner for værkstedet på hverdage kl. 7.15, hvor kunder kan aflevere deres cykel til reparation og hente den igen, når de har fri fra arbejde. Vi stiller lånecykler til rådighed ved behov.”

Cykelpassion førte til karriereskift 
Da Chris Rasmussen tilbage i 2001 tog beslutningen om at overtage den cykelforretning, der i dag er blevet til Fri BikeShop, var han ikke i tvivl om, at det var det rigtige at gøre. Han var klar på nye udfordringer, og da forretningen blev sat til salg, tøvede han ikke. 

“Butikken Fri Cykler Viborg (som det hed i sin tid) var til salg, da den tidligere ejer ønskede at stoppe, og da jeg søgte nye karrieremuligheder, valgte jeg at slå til og købe butikken.”

“Jeg trængte til at prøve karriereskifte efter arbejde i militæret og som pædagogmedhjælper, og da jeg havde en uddannelse som automekaniker og privat har haft stor passion for cykler, var dette det rette valg for mig,” forklarer Chris Rasmussen. 

Nødvendige udvidelser
Siden Chris overtog forretningen, har meget ændret sig. Undervejs er der blevet udvidet flere gange, og i dag befinder forretningen sig i store lokaler tæt på Viborg Centrum. 

“Da jeg overtog forretningen, var det en mindre butik uden andre ansatte. Butikken var på daværende tidspunkt beliggende på Gl. Skivevej 14 i Viborg. Inden for få år åbnede der sig mulighed for udvidelse af butikken ved at tilkøbe øvrige faciliteter i samme bygning. I 2010 flyttede jeg butikken til H.C. Andersens Vej i Viborg, ca 500 meter fra den oprindelige butik.

Her var faciliteterne større og dermed mulighed for den nødvendige udvidelse, som den voksende kundekreds befordrede. Samtidigt var der behov for flere ansatte, og der var nu en svend og en lærling ansat, foruden Chris.

Navnet blev ændret til Fri Bikeshop. Gennem årene er kundekredsen og efterspørgslen fortsat vokset, og der var behov for at udvide lokalerne igen for at imødekomme dette behov,, hvilket bevirkede endnu en flytning.

“I marts 2022 åbnede jeg dørene til min nye lokation, som nu er beliggende på Jegstrupvej 17 i Viborg - tidligere lokation for HTH køkkener i Viborg. En flytning som har medført cirka fire gange større butiksfaciliteter og bedre parkeringsforhold.”

“Med udvidelsen mærkede jeg hurtigt en større kundekreds, og det har forøget antallet af ansatte, så nu er der foruden mig selv fem ansatte. Der er ligeledes øget i produktsortimentet med flere mærker og større varelager,”

Budskabet fra cykelforretningen er simpelt: “Vi tester selv udstyret inden vi sælger”. 

Du finder meget mere om Fri BikeShop Viborg på deres Facebookside og hjemmeside.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Fri BikeShop