Rejsegilde på 15 nye pladser på Toftegården

Et glad trekløver til rejsegildet på Neurorehabilitering Toftegården i Møldrup. Fra venstre Karen Margrethe Holdsbjerg-Larsen, centerleder Christina Dall Christensen og formand for Ældre- og aktivitetsudvalget Johannes Vesterby. Foto: Viborg Kommune
dato

Viborg Kommunes Ældre- og Aktivitetsudvalget holdt i dag rejsegilde i forbindelse med udvidelse af Neurorehabilitering Toftegården.

For et halvt år siden begyndte byggeriet af udvidelsen af dagtilbudspladser på Toftegården i Møldrup, der er et tilbud til voksne med erhvervet hjerneskade. I dag blev der traditionen tro serveret pølser og sodavand for inviterede gæster til rejsegilde.  

Centerleder Christina Dall Christensen bød velkommen, inden hun gav ordet til Johannes Vesterby, formand for Ældre- og Aktivitetsudvalget, der i sin tale bl.a. fortalte, at hele processen med udvidelsen har været præget af medinddragelse og medindflydelse. Borgere og medarbejdere har bidraget med forslag og ideer til at skabe de bedste rammer for udvidelsen. Og Johannes Vesterby glædede sig over, at det ser ud til, at de fleste ønsker bliver opfyldt.

Det er et stigende behov for tilbud til borgere med en erhvervet hjerneskade, der er baggrunden for, at tilbuddet på Toftegården blive udvidet fra 15 til 30 pladser.

Byggeriet forventes at stå færdigt til december 2024.

Kilde: Viborg Kommune
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.